Registreren

Toelichting

Alleen de huidige abonnees van het maandblad Filatelie kunnen toegang krijgen tot de afgesloten informatie die op deze website staat. Het gaat daarbij om de pdf-bestanden van de edities van de laatste vier complete jaargangen.
Hiervoor is éénmalig registratie op deze website nodig. Bij de afhandeling van deze registratie wordt gecontroleerd of de gegevens die in het formulier zijn ingevuld overeenkomen met die in onze abonnementenadministratie.
Als de registratieprocedure is afgerond kunt u als abonnee inloggen met de vastgelegde gebruikersnaam/e-mailadres en het wachtwoord. Per sessie is inloggen slechts één keer nodig om alle informatie te kunnen inzien.

NB: Na opzegging of wijziging van uw abonnementsvorm op Filatelie wordt de registratie voor toegang tot de afgesloten delen van deze website verwijderd! Zie ook Hulp / FAQ

Toelichting bij het formulier:

  1. Hier uitsluitend uw abonneenummer van Filatelie invullen. Dit staat recht boven uw naam op de adresdrager van het blad.
  2. Ontvangt u Filatelie als lid van een bij de SMF aangesloten vereniging? Vul dan die verenigingsnaam in. Als u een individueel abonnement heeft vul dan ‘nvt’ in.
  3. Wegens vakantie kan het activeren van uw registratie wat langer duren.

Nieuwe gebruiker
*Verplicht veld

In geval van problemen met uw registratie kunt u contact opnemen met de webbeheerder via .