Uw gegevens

Wij behandelen uw gegevens met zorg en verstrekken geen gegevens aan derden.
Meer hierover kunt u lezen in ons Cookie- en Privacybeleid die u via het voetmenu kunt vinden.

Wijzigen van gegevens

Binnen deze website heeft u niet de mogelijkheid om alle gegevens, die u bij de registratie hebt opgegeven, zelf aan te passen. De gebruikersnaam (= uw abonneenummer) is uniek en verbonden aan uw lopende abonnement op het maandblad Filatelie. Datzelfde geldt ook voor de door u ingevulde naamgegevens.

Na de registratie zijn de volgende gegevens nog wel te veranderen:

  • Uw wachtwoord.
    Als u uw wachtwoord bent vergeten, of dit om andere redenen wilt wijzigen, dan kunt u dat zelf eenvoudig doen via de menutab Abonnees/Wachtwoord wijzigen, of hier met deze link .
  • Uw e-mailadres.
    Bij het registreren heeft u een e-mailadres moeten opgeven in verband met de afhandeling van het registratieproces, maar ook om u later digitaal te kunnen bereiken. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld op de hoogte stellen van het online gaan van nieuwe pdf-bestanden of andere functionaliteiten.
    Als uw e-mailadres gaat vervallen, of als u om andere redenen hier een ander e-mailadres wilt gaan gebruiken, dan verzoeken wij u om dat nieuwe e-mailadres aan ons door te geven. Dat kan door het sturen van een bericht aan de webbeheerder.

Voor onderstaande punten kunt u ook contact opnemen met de webbeheerder:

  • Conform de regelgeving op het gebied van privacy kunt u de gegevens die van u binnen deze website zijn opgeslagen bij ons opvragen.
  • Bij problemen met inloggen of voor overige vragen.

De webbeheerder is bereikbaar via e-mail:
cover 02-2014

cover 09-1983